Cititul

Azi vreau sa va vorbesc despre cum am descoperit eu cititul si cum mi-a influentat mie viata.

Ei bine cand eram mica eram prima la mine in clasa. Eram singura care stia sa citeasca fluent la gradinita iar biblioteca mea de atunci era destul de mare. Mereu cand mergeam la cineva acasa intrebam unde era biblioteca lor si ma uitam la ce titluri se aflau pe acolo.

Bunica mea avea intr-o biblioteca multe carti legate de medicina si de biologie in general. Eu avand pe atunci 7-8 ani nu prea intelegeam suta la suta despre ce era vorba insa eu personal le gaseam interesante.

Am citit mult si bine pana in clasa a treia sau a patra cand doamna noastra invatatoare a inceput sa ne dea diferite carti de citit pe care nu prea puteam sa le citesc plictisindu-ma foarte repede.

Abia prin clasa a saptea am reinceput si eu sa citesc in forta.Totul a inceput de la un Secret Santa in care prietenele mele au dorit sa primeasca anumite carti. Dorind sa vad despre ce este vorba am cautat cartea si am citit rezumatul. Am fost foarte curioasa si am zis sa cumpar cartea sa vad despre ce este vorba.

Cartea se numeste „Intr-o padure intunecata” si este scrisa de Ruth Ware si a fost foarte interesanta. Am reusit sa citesc cartea intr-o zi si din acel moment nu m-am mai putut opri din citit.

Ps: Recomand cu cladura aceasta carte. Este GENIALA. Dupa multi multi ani in care nu am mai citit aceasta carte m-a facut sa doresc sa citesc cat mai multe carti.

Si doresc sa va mai spun un lucru. Toata lumea ar trebui sa fie mandra ca citeste. Observ ca suntem din ce in ce mai putini cititori iar acest lucru este foarte rau. Daca nu ai citit niciodata o carte buna care sa te fascineze total incat sa uiti cat este ceasul insemna ca poate nu ai gasit genul perfect pentru tine. Mai incearca nu te da batut. Fiecare are alte gusturi in carti. Sa stii ca merita. Poti scapa foarte usor de ralitate si de toata probleme tale intrand intr-o lume magica plangand sau razand alaturi de personajele tale preferate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s