Leapșa:Indragosteste-te de carti

Am descoperit aceasta leapșa pe blogul Teodorei (https://fatadinbiblioteca.wordpress.com/2019/02/17/leapsa-indragosteste-te-de-carti) însă aceasta provocare a fost lansată de Ghanda (https://jurnalul-unei-cititoare.ro).

Când ma gândesc la luna Februarie primul lucru care îmi vine in minte este: iubire. Bineînțeles ca aceasta luna este cunoscuta popularului Valentines Day care este o sărbătoare americană și a Dragobetelui, sărbătoarea romană.

Sincer, nu cred ca este nevoie de o sărbătoare ca cineva sa îți spună „Te iubesc!” sau sa îți facă o mică surpriza frumoasa. Și multă lume este trista ca este singura in aceasta zi”specială”. Ei bine dragilor azi, mâine, luna viitoare sau la anu’ va fi ziua voastră norocoasa și veți realiza ca nu o mică sărbătoare contează.

Trecând peste aceste mici detalii eu zic sa trecem la acest Book Tag.

1. Iubire instantanee ❤️ O carte care te-ai cucerit de la primele cuvinte.

Am auzit de aceasta carte de pe un grup de Facebook. Am fost fascinata de la primele pagini și am rămas socata când am realizat cât de superba este. Din păcate nu este foarte cunoscuta însă merita sa ajungă cât mai desparte. O poveste captivanta și foarte frumoasa care te lasă fără suflare și care te face sa nu o mai lași din mâini. Aceasta serie este extraordinara și una din preferatele mele. O recomand cu mare mare mare caldura!

2.Dragoste la prima vedere. ❤️ O coperta de care te-ai îndrăgostit cum ai văzut-o.

Poveste interesanta ✅

Coperta superba ✅

Acțiune, suspans și dragoste ✅✅✅

Ma jur! Aceasta carte este una din favoritele mele. Este foarte ușor de citit și extraordinar de captivanta. Am adorat-o și m-a impresionat subiectul foarte important al cărții. O recomand din tot sufletul!!!!!!!!

3.Distopie romantica ❤️ Un roman distopic pe care îl iubești.

Pur și simplu geniale. Prima carte din serie este cea mai interesantă și este preferata mea. Lumea acestei cărți este foarte dura însă din câteva puncte de vedere seamănă cu lumea noastră. Sincer la început îmi era frica de ea și nu aveam prea mari așteptări însă am devorat la propriu toată seria. Abia aștept volumul 4!!

4. Iubire dureroasa ❤️ O carte care ti-a frânt inima , dar pe care o iubești deși te-a rănit.

Doamne aceasta carte m-a trecut prin toate stările posibile! De la fericire la necaz și de la supărare la extaz. Personajele sunt superbe iar povestea este captivanta. Povestea lor de dragoste este sfâșietoare și încă ma mai doare inima când ma gândesc la acesta carte. Recunosc am plâns la aceasta carte și port o parte din aceasta cu mine in suflet.

5. Paranormal romance ❤️ O carte fantastica pe care o adori.

Aceasta serie este geniala. Este tot ce am dorit eu la o carte. Dragoste, mister, supernatural,trădări, acțiune. Ma jur ca am devorat aceasta serie. Foarte interesantă, merita citită de toți cititorii pasionați de paranormal. Cartea a început normal și pur și simplu a luat o întorsătura brusca care m-a lăsat fără aer. Cărțile sunt destul de lungi însă le-am citit extraodinar de repede. Mi-au plăcut la nebunie!!!

6.De la romantism la dragoste perfecta ❤️ O carte care a început bine și pana la final a devenit pur și simplu perfecta.

La început acest micuț flirt dintre cei doi era chiar comic însă cu cât te adâncești in aceasta serie dragostea lor devine din ce in ce mai intensa. Personajele sunt mult mai bine conturate iar acțiunea mult mai intensa. Iubirea dintre Daemon și Katy ma face sa visez cu ochii deschiși la iubirea perfecta. Știu ca poate cărțile cu extraterești nu sunt chiar pe placul tuturor(chiar și mie îmi era frica sa o încep) însă aceasta serie este diferită si merita o șansa.

7. Întâlnire romantica ❤️ Cum arată locul ideal unde ai vrea sa-ți duci cartea pentru a te putea bucura de ea

Sincer locul meu preferat este patul. Mare, pufos, confortabil și prietenos. Patul este locul ideal de citit pentru mine. Afara zgomotul ma zgârie pe cap și nu ma pot bucura de carte.

8. Citatul de dragoste preferat ❤️ Care este citatul tău preferat despre dragoste și din ce carte este.

Am foarte multe citate de dragoste car m-au impresionat însă eu abia recent m-am apucat de notat. Pana acum pur și simplu repetam de câteva ori citatul și treceam mai departe. In plus nu pot alege doar un citat deoarece fiecare parte are ceva special.

Cam atât și cu întrebările acestui Book Tag. Va invit și pe voi sa luați parte la aceasta Leapșa însă eu personal doresc sa le provoc pe dragele mele prietene Gabriela (https://goddessreadbooks.wordpress.com/2019/02/10/recenzie-hotul-de-carti/) și Ioana(https://bookssquad.wordpress.com/2019/02/10/read-a-thone-end/) sa răspundă la aceste întrebări. Pupiciii!!!! ❤️😘😍

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s